Verzenden & retourneren

GRATIS VERZENDEN binnen Nederland via PostNL boven €30.
Tot €30 betaalt u €3,95
Tot een bestelling van €100,- zijn de verzendkosten voor België & Duitsland €6,95 daarboven gratis.

LET OP: Komt u na retour onder de €30,- betaalt u alsnog verzendkosten a €3,95. Ook als u uw ruiling vooraf aan ons doorgeeft berekenen wij verzendkosten als de order door de ruiling onder de €30,- euro uitkomt.

Wij versturen binnen 1-2 werkdagen. Is een artikel niet op voorraad? Neem gerust contact op met ons, dit kan via e-mail. Dan zullen wij ons best doen om aan je wens tegemoet te komen.

Inpakservice
Bij een mooi cadeau hoort een mooie verpakking. Als je dat wilt kun je jouw bestelling door ons laten inpakken. Uiteraard pakken wij uiterst zorgvuldig in! 
Dit kun je eventueel aangeven bij opmerkingen.
 

Ruilen en retour

RebelXS doet er alles aan om een goed product te leveren. Mocht je bestelling desondanks niet aan je verwachting voldoen, dan kun je deze binnen 14 dagen (op eigen kosten) ruilen of retour sturen.

Niet goed, geld terug!
Vul hiervoor het retourformulier volledig in en voeg dit toe aan je retourzending. De uitgebreide voorwaarden met betrekking tot ruilen en retourneren kun je vinden in onze algemene voorwaarden.

Gratis retour? Betaal dan met Paypal. Paypal betaalt de retourkosten van 12 retouren per jaar. Meer info is te vinden op de site van Paypal. 
 

Klachten
Heb je een klacht over je bestelling of over onze service? Laat het ons weten via e-mail. Wij streven ernaar om binnen 24 uur contact op te nemen om inhoudelijk op de klacht in te gaan en om de klacht uiteraard proberen op te lossen.