Betaalmethoden

Gaat u akkoord met de algemene voorwaarden dan kunt u uw bestelling afronden door te kiezen voor een van de volgende betaalmogelijkheden. Ons betalingsverkeer wordt gefaciliteerd door Mollie

iDEAL
PayPal 
Vooraf overmaken
 

Met iDEAL betaal je veilig en snel, vanuit het programma van je eigen bank.  iDEAL-betalingen komen direct bij ons binnen waardoor we in staat zijn om je bestelling zeer snel te verwerken.

Via PayPal kun je op een veilige manier via je eigen bank betalen. Hiervoor dien je wel een eigen rekening op PayPal te hebben. Ook de PayPal-betalingen komen snel bij ons binnen, waardoor we ook bij PayPal in staat zijn om je bestelling zeer snel te verwerken. 

Afterpay:

Afterpay voert voor kijkditeens het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Afterpay ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij ons betalen met een digitale factuur tot een bedrag van 150 euro als u voor de eerste keer betaalt via Afterpay. Bent u al bekend bij Afterpay kunt u betalen tot een bedrag van 250 euro. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert Afterpay een gegevenscontrole uit. Afterpay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact opnemen met Afterpay. 

Voor het gebruik van Afterpay rekent kijkditeens €1,95. Mocht u de artikelen in zijn geheel retour sturen dan worden deze kosten NIET vergoed!