RebelXS Online Kinderkleding

Gezond eigenwijs en een tikje rebels, dat is RebelXS. Wij verkopen online betaalbare baby- en kinderkleding in de maten 62 - 152. De Nederlandse/ Belgische labels die je vindt bij RebelXS zijn gemaakt met lef en passie! Creatieve merken die net met iets anders durven komen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om te weten waar onze kleding vandaan komt en worden onze collecties daarom zorgvuldig gekozen. Eerlijke mooie producten die in goede arbeidsomstandigheden gemaakt zijn. Bovendien zijn we steeds op zoek naar nieuwe mooie labels om aan ons assortiment toe te voegen.

Op dit moment vind je o.a. de volgende merken in onze collectie: Quapi Kidswear, B.NOSY, Vingino, Raizzed, DJ DUTCHJEANS, LE BIG, Skurk, Kidz-Art, Stones and Bones, The Future is Ours, KinderBasics & Dutch Dream Denim. Voor nieuwe collectie maar ook voordelig shoppen tijden de Sale kun je bij RebelXS terecht.

Kortom... kleding waar wij zelf blij van worden en met veel plezier verkopen! Wij zijn er zeker van dat ook jij er volop van zult genieten.

Als extra service is het mogelijk om op afspraak je bestelling op te halen en eventueel te retourneren voor nog meer gemak.

Veel plezier in onze online shop en vergeet vooral niet eens een kijkje te nemen bij onze sale artikelen.