Bestellen en betalen

Bestellen:

GRATIS VERZENDEN binnen Nederland via PostNL boven €50.
Tot €50 betaalt u €3,95
Tot een bestelling van €100,- zijn de verzendkosten voor België & Duitsland €6,95 daarboven gratis.


LET OP: Komt u na retour onder de €50,- betaalt u alsnog verzendkosten a €3,95. Ook als u uw ruiling vooraf aan ons doorgeeft berekenen wij verzendkosten als de order door de ruiling onder de €50,- euro uitkomt.

Wij versturen binnen 1-2 werkdagen. Is een artikel niet op voorraad? Neem gerust contact op met ons, dit kan via e-mail. Dan zullen wij ons best doen om aan je wens tegemoet te komen.

Inpakservice
Bij een mooi cadeau hoort een mooie verpakking. Als je dat wilt kun je jouw bestelling door ons laten inpakken. Uiteraard pakken wij uiterst zorgvuldig in! 
Dit kun je eventueel aangeven bij opmerkingen.

 

Betalen
Gaat u akkoord met de algemene voorwaarden dan kunt u uw bestelling afronden door te kiezen voor een van de volgende betaalmogelijkheden. Ons betalingsverkeer wordt gefaciliteerd door
Mollie

iDEAL
Mister Cash
PayPal 

 

Met iDEAL betaal je veilig en snel, vanuit het programma van je eigen bank.  iDEAL-betalingen komen direct bij ons binnen waardoor we in staat zijn om je bestelling zeer snel te verwerken.

Via PayPal kun je op een veilige manier via je eigen bank betalen. Hiervoor dien je wel een eigen rekening op PayPal te hebben. Ook de PayPal-betalingen komen snel bij ons binnen, waardoor we ook bij PayPal in staat zijn om je bestelling zeer snel te verwerken. 

 

Foto