Bestellen en betalen

Bestellen:

GRATIS VERZENDEN binnen Nederland via PostNL.
4,95 euro verzendkosten voor België & Duitsland.

Wij versturen binnen 1-2 werkdagen. Is een artikel niet op voorraad? Neem gerust contact op met ons, dit kan via e-mail. Dan zullen wij ons best doen om aan je wens tegemoet te komen.

Afhaalservice
Ook kun je op afspraak de bestelling op elk gewenst moment afhalen. Je betaalt dan natuurlijk geen verzendkosten.
Neem gerust contact op met ons via e-mail of telefoon 06-48209047. 

Inpakservice
Bij een mooi cadeau hoort een mooie verpakking. Als je dat wilt kun je jouw bestelling door ons laten inpakken. Uiteraard pakken wij uiterst zorgvuldig in! 
Dit kun je eventueel aangeven bij opmerkingen.
 

Betalen
Gaat u akkoord met de algemene voorwaarden dan kunt u uw bestelling afronden door te kiezen voor een van de volgende betaalmogelijkheden. Ons betalingsverkeer wordt gefaciliteerd door Mollie

iDEAL
Mister Cash
Sofort Banking
PayPal (Let op: Hier zijn extra kosten aan verbonden)
Achteraf Betalen via Billink

Met iDEAL betaal je veilig en snel, vanuit het programma van je eigen bank.  iDEAL-betalingen komen direct bij ons binnen waardoor we in staat zijn om je bestelling zeer snel te verwerken.

Via PayPal kun je op een veilige manier via je eigen bank betalen. Hiervoor dien je wel een eigen rekening op PayPal te hebben. Ook de PayPal-betalingen komen snel bij ons binnen, waardoor we ook bij PayPal in staat zijn om je bestelling zeer snel te verwerken. De servicekosten voor het gebruik van PayPal zijn € 2,00.

Achteraf betalen via Billink
U kunt achteraf betalen door middel van Billink. U betaalt geen extra kosten en je ontvangt de factuur binnen 3 dagen. Deze dient u binnen 14 dagen te voldoen voor de producten die u wenst te behouden. voor meer informatie klik hier.
 

Foto