Babykleding

RebelXS is de online winkel voor hippe, stoere en kleurrijke Nederlandse babykleding voor een betaalbare prijs. Babykleding bieden wij aan van de merken Feetje, Quapi en Noppies. Deze babykleding in de maten 50 t/m 92 is speciaal voor u geselecteerd binnen de Nederlandse merken.

Is uw baby al iets groter denk dan ook aan de kleinste kindermaat 86/92. Al onze merken als B.Nosy, Raizzed, Koko Noko beginnen met de kleinste kindermaat 86/92. Door frequente aanvulling en de nieuwste collecties bieden wij een ruime en steeds weer nieuwe keuze aan de meest trendy babykleding. Babykleding is ook altijd een heel leuk kraamcadeau.

RebelXS verstuurt altijd gratis vanaf €30,- Wij streven naar een hoge klanttevredenheid en kort contact met de klant. Door diverse betaalmethodes en het eenvoudige retourproces is een bestelling bij RebelXS altijd eenvoudig te doen.  Onze klantenservice is bereikbaar via email, telefoon, facebook en whattsapp en kan altijd voor u nagaan of producten kunnen worden bijbesteld in een andere maat of kleur en het opmeten van maten doen wij ook graag voor u.